Σύλλογος Γυναικών Αμαρυλλίδες και Σύστημα Υγείας ΠαρονClub – Χορηγία

13392024_1042408502481691_9123439262385555490_o

SAVE THE DATE ❤️
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016
CEΛΛΙΝΕ Πολιτεία
Με τη συμμετοχή μας προσφέρουμε την αγάπη μας σ» εκείνους που την έχουν ανάγκη !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών Αμαρυλλίδες πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση Summer Night Benefit για να ενισχύσει το έργο του σωματείου «Αντιμετώπιση του Παιδικού Τραυματος»

Τα μέλη και οι φίλοι απόλαυσαν την ωραία βραδιά με την παρουσίαση των ρούχων της εταιρείας Lucifair απο την Alice με μοντέλα απο το Cristy models.

Η πρόεδρος Νίκη Παξιμαδάκη Κόλντηρη επισήμανε οτι….. “ο χρόνος απο τον τραυματισμό του παιδιού μέχρι την μετάβαση του στο νοσοκομείο , είναι πολύτιμος και για το λόγο αυτό πρέπει τα τμήματα των νοσοκομείων να είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε η ζωή του παιδιού να μην βρίσκεται σε κίνδυνο!”

Το «Παιδικό Τραύμα» εξοπλίζει νοσοκομεία σε ολη την Ελλάδα , έχει περιθάλψει μέχρι σήμερα 250.000 παιδιά και έχει προσφέρει 1.200.000 ευρω .

Η πρόεδρος του σωματείου Αντιμετώπιση του Παιδικού Τραύματος είναι η κυρία Βρέκοση η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση  και δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο της !

Χορηγοί της εκδήλωσης ηταν , Το Σύστημα Υγείας ΠαρόνClub με Πρόεδρο την Κα. Ματθίλδη Μαρνέρη, οι εταιρείες ,GNP International Ltd κος  Χατζόπουλος , οίκος νυφικών Ολγα Καραβερβέρη ,οπτικά Ρένα Φλεβαράκη,κοσμήματα Μάρα Μυλονοπούλου,SEPHORA, FREDDY MAKE UP STAGE, Mara shoes, Telia, exsite Ιφιγένεια Καλαντζή, περιοδικό Volta απο την Φωτεινή Ανδρουλάκη , Χριστίνα Λυμπεροπούλου χειροποίητες τσάντες.

Την εκδήλωση φιλοξένησε το CeΛΛine στην Πολιτεία

Η σπουδαία καλλιτέχνης Ιωάννα Σεβοπούλου διασκέδασε τους φίλους και τα μέλη των Αμαρυλλίδων με την μοναδική φωνή της.