Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού & Σύστημα υγείας ΠαρονClub – Χορηγία

❤️
Aγάπη σε εκείνους που την έχουν ανάγκη!

Σύστημα Υγείας ΠαρονClub – κοντά στον άνθρωπο, περήφανοι χορηγοί, στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Προξενείου Ακτής Ελεφαντοστου. Ευχαριστούμε από καρδιάς!

——————–ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ—————————
Μια υπέροχη βραδιά σ’ ένα ειδυλλιακό κήπο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Οργάνωση Ελληνική Δράση Αφρικής και το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού (Γενική Πρόξενος κα Μέρω Κεσεσίογλου) στον πολυχώρο Glyfada Golf Gardens.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίδειξη μόδας με την collection Lucifair Άνοιξη- Καλοκαίρι 2016, κοσμήματα της Μάρα Μυλωνοπούλου, τσάντες της Χριστίνας Λυμπεροπούλου και παπούτσια Mara Shoes. Στο φινάλε της επίδειξης τo atelier Zolotas παρουσίασε ονειρεμένα νυφικά.
Τη βραδιά έκλεισαν μοναδικά η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους με τραγούδια τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου ρεπερτορίου, ενώ την εκδήλωση επιμελήθηκε καλλιτεχνικά η Alice Dikaiou.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, η κα Ξανθή Τσοτσούλη, η κα Ντάνα Στασινού, η Κατερίνα Θωμόγλου, ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Παναγιωτόπουλος (Barbar), η κα Ματθίλδη Μαρνέρη του Συστήματος Υγείας Παρόν Club, που ήταν χορηγός της βραδιάς, η κα Τούλα Αγγλούπα ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια της Lucifair, η κα Ρένα Φλεβαράκη, ο πλαστικός Dr. Στέφανος Σταθάκης, η κα Νένα Πετροπουλάκου, η κα Μαρία Αμπαζή, το ζεύγος Γιάννης και Εβελίνα Μανιού, η κα Ντίνα Σιώρα, η πιανίστα κα Άδα Σιμάτου Καρμίρη κ.α.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αφενός στο ορφανοτροφείο ΕΛΛΑΣ δια τη στήριξη και αγορά αντιρετροικών φαρμάκων και αφετέρου δια τη στήριξη του παιδικού χωριού SOS Βάρης